top of page

Divemaster

Ben je een echte duikliefhebber en je krijgt er maar niet genoeg van? Ik mag je opbellen op vrijdagavond om zaterdagochtend vroeg te komen helpen? Of houd je zoveel van de onderwaterwereld dat je niet kan stoppen met praten over zeepaardjes tijdens je eerste date?

 

Dan is divemaster zijn misschien wel de juiste richting voor jou. Je leert hoe je sociaal met (beginnende) duikers omgaat en hun meeneemt in de onderwaterwereld. Leer omgaan met beginnende duikers en hoe je een stabiele rots in de branding kunt worden om hun te helpen tijdens het duiken.

Help instructeurs assisteren in en rond het water bij grotere groepen of oefen samen met studenten in het zwembad aan hun vaardigheden. Divemaster is de eerste stap in de professionele carrière van de duikwereld voordat je instructeur zou kunnen worden.

Het is geen cursus die je even in het weekend doet. Er zijn veel fysieke eisen en je leert ook andere vaardigheden toepassen zoals planningen maken en vooral het leren gidsen van duikers. Navigatie onderwater is dus zeer belangrijk!

Kom voor een kop koffie langs in de winkel en we kunnen het over de mogelijkheden hebben.

bottom of page