top of page

Droogpak

Vaak wordt er gedacht dat droogpakken enkel voor ijskoud water en in de winter zijn. Zelf duik ik het hele jaar door met m'n droogpak en heb er nog geen spijt van gehad. Zelfs niet met het op- en aflopen van de dijken in zeeland tijdens de zomer. Nu ben ik zelf een koukleum, dus misschien ligt het daar aan? Er zijn in mijn ogen meer voordelen dan nadelen aan het duiken in een droogpak.

Nederland is winderig, niet voor niets staat het vol met windmolens. Ik kan mij duiken in mijn natpak herinneren dat ik eigenlijk helemaal niet uit het water wou. Die koude wind op je natte lijf was iets waar mijn nekharen van overeind gingen staan, letterlijk en figuurlijk.. Na een succesvolle droogpakduik, kan je direct in je auto stappen met je nog warme onderpak. Onderpakken heb je in vele vormen, maten en types. Het zijn gewoon de ultieme, warme onesie.

Je kan op verschillende manier leren duiken met een droogpak via mij.

- Het is mogelijk de volledige specialty te volgen. Dit bevat theorie en 3 duiken.

- Of ben je al begonnen, maar gaat het niet lekker en heb je tips nodig voor, tijdens en na het duiken.

Bij Scuba United hebben ze een grote voorraad met pakken zodat je eigenlijk altijd geholpen kan worden met een passend pak. Dit wordt geregeld met een variatie aan merken en kwaliteiten. Aanpassingen voor je eigen pak worden in huis gedaan bij ScubaRepair. Er kan dus snel geschakeld worden zonder lange wachttijden!

 

Ook heeft Scuba United beschikking over een handjevol tweedehands droogpakken van verschillende maten. Op deze manier kan je een pak huren voor de cursus om erachter te komen of je het wel leuk vindt of niet. Duiken moet uiteraard leuk blijven! Uitdagend, maar (uiteindelijk) ontspannend!

Twee droogpakduiken op 1 dag om je tips & tricks te geven kost €200.

De volledige cursus inclusief theorie-examen, certificering en huur droogpak is €320.

Stuur een berichtje of wandel binnen voor een gesprek met mij bij Scuba United.

Bellen via Zoom kan uiteraard ook.

bottom of page